Ontdek de Bergen!

Welkom op mijn website! Ik ben Bep Maltha, bioloog en International Mountain Leader. In de zomer begeleid ik huttentochten en dagtochten in de Alpen, in de winter sneeuwschoenwandelreizen. Stuk voor stuk bijzondere reizen, want ik neem jou mee over vergeten paden, ver weg van de drukte, en breng de bergen voor jou tot leven. Of je nu mee gaat bergwandelen of sneeuwschoenwandelen, ik sla af waar anderen rechtdoor gaan. Ik zorg voor een goede timing op de berg zodat jij maximaal krijgt waar jij voor komt. Als je gaat bergwandelen met Bep staat het groepsgevoel voorop.  Er is persoonlijke aandacht voor iedereen. We doen het samen! Ook als je beginner in de bergen bent. 

Meer weten over mij?
Bekijk alle ervaringen!
Blijf op de hoogte

 

Per 1 januari 2023 stop ik met het zelf organiseren van reizen en heb ik mijn reizen ondergebracht bij, én ga ik deel uitmaken van 360° Explore Adventures & Expeditions. Daar ben ik heel blij mee!
Hier op mijn website kun je in de toekomst nog wel zien welke reizen ik ga gidsen, voor de informatie word je naar de website van 360° Explore doorverwezen. Als je een reis boekt, en dat zou ik natuurlijk heel erg leuk vinden want dan mag ik met jou op stap, krijg je een reisovereenkomst met 360° Explore als reisorganisator.

Duizenders van de Hörnergruppe
15 t/m 21 januari 2023
Elke dag een 'duizender'!

Meer info

Montafon Mythen en Sagen
12 t/m 18 februari 2023
Overnachting in een berghut!

Meer info

Tweeduizenders van Grossarl
17 t/m 24 juni 2023
Slaap in de oudste hut van Oostenrijk!

Meer info

 

Ga jij mee wandelen in de bergen?
Ga jij mee op ontdekkingsreis in de natuur?
Na afloop kijk jij ineens heel anders naar de bergen!Partners
Wij werken samen met de volgende bedrijven. Omdat we elkaar aanvullen. Omdat jij dan meer keuze hebt om een passende reis te vinden. Heb jij als bedrijf ook interesse in samenwerking? Ga met ons in gesprek!